Lajm i keq për meshkujt që preferojnë femra të virgjëra

Kliko per me shume info

couple-having-sex-in-bed“The Sun” ka publikuar së fundmi një studim, në të cilin tregon se vajzat që kanë pasurmë pak partnerë para martesës mund të përfundojnë në divorc.

Numri i partnerëve para martesës tregon edhe suksesin e një lidhje.

Kliko per me shume info

Gratë që kanë fjetur me dy partnerë përpara se të martohen kanë më shumë gjasa të dështojnë në martesë sesa femrat që kanë pasur 3-9 partnerë.

Vitet e fundit kanë ndryshuar edhe shoqërinë, janë të pakta vajzat që martohen të virgjëra, vetëm 5% e tyre, ndërsa vetëm 22% e tyre kanë patur një partner seksual.

Ky studim tregon virgjëria për meshkujt nuk ka më rëndësi, është i paktë numri i meshkujve që e kërkojnë këtë si kusht për tu martuar me një vajzë. Por, në Shqipëri dhe ndoshta edhe në disa vende të tjera, meshkujt e shikojnë si primare tek një femër, jo të gjithë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.