Del në shitje “LaFerrari”, çmimi do iu bëjë me zemër!

ferrari-shitjeNjë Ferrari i rrallë ka dalë në shitje. Ferrari Matt Black LaFerrari është në ankand dhe ngjyra e saj e zezë e bën tejet të veçantë.
Makina njihet ndryshe edhe ‘Kali nga Ferri”. Çmimi i shitjes është plotë 4.6 milionë dollarë dhe pronari shpreson ta shesë.

Kërkesat kanë qenë jo të pakta deri më tani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here