Koncesioni, zbulohet tarifa e kalimit në Rrugën e Kombit

Kliko per me shume info

rruga-kombitTarifa për të kaluar në rrugën Milot-Morinë do të jetë 4.16 euro pa TVSH. Kete fakt e bëri të ditur ministria e Transportit përmes një njoftimi për median nga zëdhënësi i saj Arbër Hitaj.

Ministria reagoi dhe ndaj pretendimeve të disa deputetëve duke argumentuar se përzgjedhja e bashkimit të përkohshëm të shoqërive të kryesuar nga “Vendeka Bilgi Teknolojileri Ltd” është bërë për arsye të ofertës më të mirë

Kliko per me shume info

110 milionë euro më shumë se ofertuesi tjetër. Po kështu dhe oferta e paraqitur nga bashkimi i përkohshëm i shoqërive i kryesuar nga “Vendeka Bilgi Teknolojileri Ltd” ka paraqitur ofertën që përmban kërkesë për subvencion në shumën 5,600,000 Euro, investim fillestar të propozuar në shumën 50,622,174 Euro dhe investim në vazhdimësi në mirëmbajtje dhe operim të rrugës në shumën 320,604,079 Euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.