E kush nuk do të donte të ushqehej nga këto kamariere super-seksi

Kliko per me shume info

kamarieret-seksiNjë restorant i ri në Berlin po tërheq vëmendjen duke lejuar klientët që të hanë zhveshur dhe gjithashtu duke i tërhequr ata me kamariere të cilat shërbejnë ushqimin po zhveshur.

Që nga hapja e tij në fillim të javës, restoranti ka pasur shumë sukses dhe i ka dhënë një kuptim krejtësisht tjetër frazës “ushqim i nxehtë”.

Kliko per me shume info

Në këtë restorant mund të hahet edhe veshur, por nëse do të zgjidhni t’i hiqni rrobat, hani falas. Atyre që kanë turp u ofrohet vetëm një pije falas.tchLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.