Kjo kasë e iPhone ju mbron nga spiunimi

Kliko per me shume info

iphone7Edward Snowden, i njohur për zbulimet e tij të qeverive të botës, ka krijuar një kasë të re për iPhone që është e projektuar t’i tregojë përdoruesit kur ndonjë informacion i tij është duke u dërguar nga pajisja e tij pa dijeninë e tij.

Kasa që montohet në celular përmban një vegël matjeje që vazhdimisht kontrollon nëse antenat e brendshme të celularit janë duke dërguar sinjale.

Kliko per me shume info

Kasa e re për iPhone është krijuar bazuar në dyshimet se një celular mundet dhe spiunohet, transmeton Gazeta Express.

Ai e krijoi këtë pajisje në bashkëpunim me ekspertin e hakerimit harduerik, Andrew Bunnie Huang.

Kasa ka një ekran të vogël i cili i tregon përdoruesit për çdo gjë që celulari është duke transmetuar. Se si duket kjo kasë mund ta shihni foton më poshtë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.