Çfarë po ndodh me INTV? Prezantuesit në protestë

Kliko per me shume info

protesteeSituatë e pazakontë dhe problematike duket se është në një nga televizonet e njohura në vend dhe stafin e tij.

Prezantuesit e IN TV janë shprehur në rrjetet sociale, se do të nisin protesta kundër punëdhënësve të tyre, pasi nuk po respektojnë të drejtën e tyre për pushime.

Kliko per me shume info

Ende nuk është e qartë nesë diçka e tillë është e vërtetë apo një lojë por këto janë pastime të disa prej prezantuesve të këtij televizioni.

#LOVE ?

A photo posted by @fatma_methasani on

?

A photo posted by @fatma_methasani on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.