Këto ndryshime të Instagram mezi i keni pritur, ja risitë!

Kliko per me shume info

instagramPërderisa rritja e rrjetit social u ka dhënë mundësinë përdoruesve që të qëndrojnë në kontakt me më të dashurit e tyre dhe të lidhen me njerëzit tjerë me interesa të njëjta, Instagram ka shtuar mundësinë e ngacmimeve.

Platforma të ndryshme i janë përgjigjur në mënyra të ndryshme ngacmimeve në internet – dhe lëvizja më e fundit kundër ngacmimit online është gati të bëhet edhe nga Instagram.

Kliko per me shume info

Sipas një raporti nga Washington Post, Instagram do të lansojë së shpejti vegla të reja kundër ngacmimit të cilat do t’ju japin lirinë përdoruesve për të zgjedhur se cilat komente mund të postohen në llogaritë e tyre, transmeton Gazeta Express.

Për përdoruesit që dëshirojnë të parandalojnë ngacmimet, mund të krijojnë një listë me fjalë të ndaluara. Çdo koment me fjalë nga ajo listë do të fshihet automatikisht më pas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.