Hoxha shqiptar: Femrat që heqin vetullat, janë të pandershme

Kliko per me shume info

hoxhaaLigjerimi i një Hoxhe, i shpërndarë nëpër rrjete sociale ka provokuar shumë ndasi mbi çështjen e fesë myslimane në trajtimin e shumë temave të ndryshme shoqërore.

Njëra prej tyre është edhe femra e trajtuar në fjalën e Hoxhës sipas Kuranit, ai thekson se femra në fenë islame duhet t’i përmbahet një rregullorje që libri i shenjtë i Islamit e përcakton mjaft qartë.

Kliko per me shume info

Sipas tij, ato femra që i heqin vetullat bëhen të pandershme, fitojnë hidhërimin dhe mallkimin e Allahut.

Hoxha thekson se këto femra nuk do kenë sukses në jetën e tyre.

3 COMMENTS

  1. o pika qe ste bie ,cfare jane keto gjepura qe po thua,se te vetullat ruhet nderi,po ti shikosh te gjitha ato qe jane te veshura myslymane jashte vishen me te gjata gjoja te ndershme dhe nga ana tjeter ato bredhin me shume,leri ore keto genjeshtra se nuk i ha kush.shiko ata qe po vriten ti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.