Sipas shkencës, kjo bukuroshe ka fytyrën më të përkryer

Kliko per me shume info

Amber-HeardAmber Heard, ish-bashkëshortja e aktorit Johnny Depp, e cila është në proces të divorcit, ka “përmasat e arta të bukurisë” dhe është femra më e bukur në botë sipas bukurisë “Phi”, e cila me mijëra vjet është formula sekrete e perfeksionit.

Edhe grekët dhe romakët e vjetër e kanë ditur se çfarë është përsosmëria kur bëhet fjalë për përmasat trupore. Ndërsa Amber Heard, ish-bashkëshortja e aktorit Johnny Depp, e cila është në proces të divorcit, ka “përmasat e arta të bukurisë” dhe është femra më e bukur në botë sipas bukurisë “Phi”, e cila me mijëra vjet është formula sekrete e perfeksionit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.