Plasin fyerjet në emision për martesat gay, ja debati mes Iva Tiços dhe të ftuarve

Kliko per me shume info

iiiiIva Tiço dhe Redi Shehu janë përplasur fortë me Dalina Ficon dhe Xheni Karajn për çështjen e martesave brenda së njëjtës së gjini.

Gjatë një momenti situata ka dalë jashtë kontrollit, kur Tiço i është drejtuar anëtares së LGBT-së se nuk e di se çdo të thotë të jesh femër. Por përplasje të forta ka pasur edhe mes Ficos dhe Shehut.

Kliko per me shume info

Debati nga minuta e 50’:

Iva Tiço: Sa më shumë dëgjoj argumentet tuaja aq më shumë dua të bëhem femër tradicionale. Urrej vitet ‘50, ’60…

Dalina Fico: Bëhu, bëhu dhe të hash dru. Bëhu dhe t’i marrë leje burrit për çdo lek që harxhon…

Iva Tiço: Kemi ngelur te feminizmi.

Dalina Fico: Shko jeto në Arabinë Saudite…

Redi Shehu: Shife sa keq ndërtohet debati. Ju jeni të prapambeturit, ne jemi të përparuarit…

Dalina Fico: Je Redi, je shumë i prapambetur…

Iva Tiço: E di sa e adhurojë atë ’50 kur femra ishte femër.

Xheni Karaj: Çfarë do të thotë që femra të jetë femër?

Iva Tiço: Atë që ti se ke provuar Xheni, tani çfarë të them unë

Xheni Karaj: Po unë e kam provuar në të gjitha kuptimet, unë prandaj i dashuroj femrat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.