I fut duart tjetrës në sy të të dashurës

Kliko per me shume info

Sa besnik e keni të dashurin? Kësaj pyetjeje i jep përgjigjie një kanal i hapur në Youtube përmes kurtheve të ngritura për njeriun që keni në krah.

Dakort, ju mund të keni besim se ai nuk hidhet i pari në sulm, por po sikur të provokohet nga një femër tjetër, a do t’i rezistojë tundimit?

Në serinë e radhës, të publikuar në Youtube, një vajzë pa të dashurin e saj t’i fuste duart një femre tjetër, natyrisht me ftesën e saj dhe pa e ditur që bëhej fjalë për një kurth të ngritur dhe që po filmohej nga një kamera e fshehtë.

Kliko per me shume info

Ideatorët e këtyre serive në Youtube thonë se objektivi është që t’u shërbejnë të dashurve apo të dashurave paranojake se tradhëtohen, por edhe atyre që tradhëtohen vërtetë.tch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.