Ja si të shikoni kush nuk ua ka pranuar ftesën në Facebook

Kliko per me shume info

ftesa-facebookTë gjitha kërkesat që ua keni dërguar njerëzve për të bërë shok në Facebook dhe nuk ju kanë pranuar por injoruar, tani duket se është një mënyrë për t’i parë.
Facebook ka bërë një mënyrë për të treguar të gjitha kërkesat për t’u shoqëruar të cilat nuk janë pranuar në një listë për përdoruesit e tij.

Së pari duhet të kyçeni në llogarinë tuaj në Facebook dhe të klikoni në ikonën “shokët” (“friends”).

Kliko per me shume info

Pastaj klikoni në butonin “Shikoni të gjithë” (“See All”) në fund të listës

Dhe në fund klikoni “Shikoni të gjitha kërkesat e dërguara” (“View Sent Requests”)
Pastaj do ti shihni të gjitha kërkesat që i keni dërguar njerëzve për tu bërë shokë në Facebook, e që nga ata janë injoruar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.