Nuk janë SHBA-të dhe as Britania! Ja nga cili shtet ka frikë ISIS

Kliko per me shume info

izraelGazetari Jurgen Todenhofer, gjatë qëndrimit të tij në territorin e të ashtuquajturit Shtet Islamik, ka thënë se ky I fundit ka frikë nga shteti i Izraelit.

Todenhofer, i cili ka arritur të shpëtojë i gjallë nga ISIS, thotë se frika ndaj Izraelit është më e madhe sesa ajo ndaj ShBA-ve dhe Britanisë së Madhe.

Kliko per me shume info

“I vetmi vend nga i cili ISIS-i ka frikë është Izraeli. Kjo sepse ata e dinë se ushtria e Izraelit është shumë e fortë. Luftëtarët e ISIS-it mendojnë se mund ti mundin trupat e SHBA-ve dhe të Britanisë, por jo të Izraelit. Kjo sepse, ushtria e Izraelit ka eksperiencë në strategjitë terroriste”, u shpreh Todenhofer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.