Nëna vendos foton e bebes në Fb, por … u trondit gjithë familja!

Kliko per me shume info

Ishte një moment shumë i ëmbël për Kyran kur foshnja e saj u 2 vjet buzëqeshi, dhe si çdo nënë tjetër ajo vendosi ta postojë një foto në Facebook. Por ajo nuk e dinte se kjo foto shumë shpejt do të përhapej dhe njerëzit do të talleshin me të, raporton Express

Vajza e saj Mariah shpejt u bë viktimë e sjelljes mizore në internet . Vajza ka lindur me një sëmundje shumë të rrallë , çrregullim të numrit të kromozomeve , të cilën ia reduktuan asaj aftësinë për të mësuar dhe të jetë e aftë për jetë. Jeta e saj është në rrezik, dhe kjo është arsyeja pse familja e saj ishte shokuar kur panë që mijëra njerëz nëpër internet nisën të tallen me vajzën e tyre të vogël.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.