Fjalimi i Michelle Obama që përloti mbarë amerikanët

Kliko per me shume info

obama michelleMichelle Obama mbështeti Hillary Clintonin ne garen presidenciale me nje fjalim qe ka perlotur shume amerikane.

Gruaja e Presidentit ne detyre Obama, deklaroi:

Kliko per me shume info

“Unë zgjohem çdo ditë në një shtëpi që është ndërtuar nga skellevërit dhe shikoj vajzat e mia, femra me ngjyrë të reja dhe inteligjente, që luajnë me qenin e tyre në kopshtin e Shtëpisë së Bardhë. Mos lini askënd t’ju thotë se ky vend (SHBA) nuk është i madh dhe që ne duhet ta bëjmë këtë vend të madh sërish, sepse ky vend ku jemi tani është vendi më i madh në Tokë.

Çështjet që Presidenti duhet të shtrojë nuk duhet të jenë më për të bardhët apo njerëzit me ngjyrë. Kanë qenë shumë momente ku Hillary mund ta kishte cilësuar këtë punë si shumë të vështirë, por ajo, dhe kjo është ajo që admiroj më shumë, nuk zgjedh kurrë rrugën më të lehtë. Hillary Clinton në jetën e saj nuk është dorëzuar kurrë. Është kjo që dua. Dua dikë që ka treguar forcën e këmbënguljes.

Falë Hillary-t, vajzat e mia dhe të gjithë fëmijët tanë, janë tashmë të vetëdijshëm se në krye të SHBA-së mund të zgjidhet dhe një presidente femër”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.