Lind 3 fëmijë brenda vitit dhe … zhvishet nudo me burrin! Ja si duket

Kliko per me shume info

Një nënë e tre fëmijëve, e cila kishte vështirësi për të pranuar ndryshimet në trupin e saj për lindjeve, bëri një set fotosh seksi me të shoqin.

Kanadezja Melanie Varney lindi tre fëmijë brenda vitit, djalin në mars të vitit 2013 dhe vajzat binjake në mars të vitit 2014.

Kliko per me shume info

Por pavarëisht kësaj, ajo humbi besimin tek trupi i saj.

Pasi bëri setin e fotove seksi, ajo thotë se ka rifituar besimin tek trupi i saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.