Facebook nxjerr në treg “Open Cellular”

Kliko per me shume info

open-celularFacebook, ka nxjerr në treg një platformë të hapur si burim të komunikimit, pjesë kjo e përpjekjeve të vazhdueshme për të sjellë lidhjen e internetit në pjesët ku ai nuk arrin.

Mark Zuckerberg, ka ndarë imazhet në profilin e tij të një pajisje e cila i ngjan një kutie këpucësh por përmban harduerin e nevojshëm për të furnizuar një vend lokal me valë.

Kliko per me shume info

I ashtuquajturi Open Cellular, është një hap më shumë në udhëtimin tonë për të siguruar lidhje sa më të mirë të internetit dhe për të sjellur botën së bashku ka shkruar ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.