Cfarë është në gjendje të bëjë super-avioni amerikan F-35

Britani, panairi i aviacionit Farnborough. Vemendjen po e tërheq avioni luftarak amerikan F35.

Është një ndër avionët më të fuqishëm të prodhuar ndonjëherë nga Pentagoni dhe ndër më të shtrenjtët, kushton mbi 100 milion dollarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here