Droga “pushton” Shqipërinë, në 24 orë janë asgjësuar 21.500 rrënjë kanabis

Kliko per me shume info

kanabisiNë të gjithë vendin, vazhdon zbulimi dhe asgjësimi i bimëve narkotike kanabis sativa të kultivuara në zona të pyllëzuara dhe pronarë.

Gjatë 24 orëve të fundit, policia ka asgjësuar me anë të djegies plot 21.500 bimë narkotike kanabis sativa.

Kliko per me shume info

Sipas njoftimeve të policisë për evidentimin dhe asgjësimin e drogës, në Pukë ka qenë numri më i madh i bimëve me kanabis të asgjësuara, që pasohet nga Tepelena dhe Kruja.

Konkretisht, asgjësimi i drogës në të gjitha qytetet për 24 orë:

1-Krujë

-në fshatin Gramës te bregu lumit, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 2920 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

2-Lezhë

-në fshatit Selitë dhe Delbnisht, në një zonë të pyllëzuar, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 2150 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

3-Bulqizë -Dibër

– në fshatin Tërnovë një tokë të shpyllëzuar u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 593 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

 4-Vlorë

-në fshatin Borsh, në 3 parcela te “Arrat e Shurdhës” dhe në fshatin Mazhar në 3 parcela te “Maja e Vejave”,   ne faqen e malit u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 1445 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

 5-Tepelenë

– në fshatin Rexhinë, në vendin e quajtur “Përroi Kocanjës”, dhe  në afërsi  të fshatit Toç, Memaliaj, te “Pylli i Koçimares”, u gjetën të mbjella dhe u asgjësuan 3266 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

6-Pukë

– në 5 parcela në fshatin Dush, dhe në 7 parcela në fshatin Karmë,  uu gjetën e asgjësuan 10850 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

7-Malësi e Madhe- Shkodër

në një 1 parcelë në pyllin e fshatit Kurte, u gjetën të kultivuara dhe u asgjësuan 276 bimë narkotike të llojit kanabis sativa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.