Dhëndëri surprizon nusen ditën e dasmës(VIDEO)

Kliko per me shume info

Këngëtari Alban Skënderaj, bëhët surpriza e një nuseje prishtinase. Në ditën e tyre të dasmës, dhëndëri, fton Alban Skënderaj si këngëtar në banketin e tyre, duke I bërë surprizë bashkëshortes së tij. Më stil, Alban Skënderaj futet në ambjentin ku mbahej martesa, menjëherë pasi futet cifti, duke I ftuar ata për një vallëzim, duke e nisur dasmën me këngën e tij ‘’Unë dhe Ti’’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.