Çiklisti përplaset me makinën, ja si e pëson!

Kliko per me shume info


Në këtë video do të shihni momentin kur një çiklist është përplasur me një makinë që kishte ndaluar. Videoja është filmuar në Warwick të Britanisë së Madhe.

Në momentin që çiklisti u përplas me makinën dhe u rrëzua keq, kishte qenë duke lexuar një hartë, e si pasojë ai nuk e ka parë automjetin para tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.