Video +18, Cifti i reality show bën seks në sy të banorëve


Skena të nxehta në Big Brother UK. Një prej cifteve u filmua pak ditë më parë teksa kryenin seks. Më herët ata dolën të zhveshur para kamerave.

Kanë qenë konkurentët Emma Jane Woodham dhe Terry Walshtyre protagonistë të ngjarjes e cila ka lënë me gojë hapur edhe konkurentët e tjerë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here