Publikohen fotot, kjo është vetura Porsche Cayenne e vitit 2016, ja cmimi

Kliko per me shume info

porscheNuk ekziston ndonjë veturë tjetër e cila bën një vozitje aq të ashpër sa kjo veturë.

Lirisht mund të konsiderohet një bishë për shkak të 570 kuaj fuqi të cilët i japin mundësinë të kalojë 60 km/h në më pak se 3.8 sekonda.

Kliko per me shume info

Ajo ka një turbo binjake S me 4.8 litra V8.

Cayenne nuk ndryshon shumë nga origjinali i cili kishte dal në treg më 2002 por ka një arkitekturë më të madhe dhe më të rëndë e cila tregon se Porsche ka vizione për prodhimin e versioneve që do t’i shiten ushtrisë.

Kjo makinë kushton rreth 65 mijë dollarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.