Lorik Cana shfaq patriotizmin në plazhet franceze

Kliko per me shume info

lorikBrenda atmosferës së fitoreve të Kombëtares edhe pamjet e shqiponjës, luftëtarëve ilirë, apo vargjet e himnit dhe të tjera vargje patriotike, janë plotësisht brenda temës, por në mes të rërës së nxehtë, larg fushave të futbollit dhe Shqipërisë, ai duket si një libër historie i marrë me vete në plazh.

xhami1-281x300

Kliko per me shume info

Por ja që patriotizmi nuk shkon kurrë me pushime dhe Lorik Cana e ka treguar që e merr gjithmonë me vete!

xhami-2-286x300

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.