Awesome Albania, Shqipëria në një video sic nuk e keni parë kurrë më parë

Kliko per me shume info

Pamje te bukura dhe madheshtore. Ne kete video eshte publikuar nje material filmik qe prezanton Shqiperine dhe resurset turistike te saj.

Awesome Albania (Time Lapse – Aerial – Tilt- Shift) from Joerg Daiber on Vimeo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.