E frikshme, shikoni cfarë ndodh brenda një dite në WhatsApp

Kliko per me shume info

whatsappWhatsApp është aplikacioni më i famshëm për mesazhe multimediale në botë për momentin, i cili është në secilën platformë mobile dhe atë desktop.

Së fundmi, WhatsApp ka zbuluar se ka arritur që të realizojë më shumë se 100 milionë thirrje në ditë përmes shërbimit me zë.

Kliko per me shume info

Kjo do të thotë se për secilën sekondë në ditë, në WhatsApp realizohen më shumë se 1100 thirrje me zë, që është një arritje e jashtëzakonshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.