Vajza i kërkon seks online, kosovari refuzoi për këtë arësye të paparë

mesazhiiFakti që jemi të rrethuar në çdo moment të ditës nga interneti dhe rrjetet sociale, përveç të mirave që ofrojnë, të cilat tashmë i dimë të gjithë, ka edhe nga ato raste që ne bëhemi pre e tyre dhe çdo gjë shkon në degradim.

Rasti konkret aq sa është gazmor tregon edhe një realitet të trishtë të rinisë në ditët e sotme. Nuk dihet se në çfarë rrjeti apo site online një djalë nga Kosova komunikon me një të huaj, e cila i kërkon seks online, si dhe e fton të hapë kamerën. Përgjigja e djalit është e paparë.

Kliko per me shume info

Ai e refuzon dhe i thotë si fillimisht duhej bërë liberalizimi i vizave, përndryshe nuk do të mundte. Nëpërmjet kësaj fotoje japim një mesazh dhe pasqyrojmë se të këqijat që sjell interneti te rinia, por nga ana tjetër nuk e mohojmë se e qeshura nuk ndalet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.