Koncerti, Sinan Hoxhën e mbulojnë me para në Zvicër

Një zë shumë i pëlqyer në trevat shqipfolëse është ai i Sinanit. Prej kohësh është mësuar se Sinan Hoxha është aktiv në ceremoni martesore dhe gëzime të ndryshme, përpos koncerteve kudo në botë.

Hoxha i cili para pak ditë u bë baba, ishte i ftuar në një dasëm në Zvicër ku u mbulua me para gjatë këndimit. Ky gjest tregon famën dhe pëlqimin e këngëtarit nga pjestarët të cilët ndodheshin në ceremoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here