Shakaja e burrit lë gruan pa flokë…!

Kliko per me shume info

Personazhi i videos ndoshta do t’i duhet të flejë në dysheme gjatë gjithë jetës së tij si ndëshkim i asaj se çfarë i ka bërë bashkëshortes.

Ai kishte mbushur tharësen e flokëve me pudër për fëmijë dhe pritshmëria ishte se koka e saj do të bëhej e bardhë, por ajo çfarë ndodhi ka qenë krejtësisht e papritur.

Pudra e cila kishte pasur në përbërje të saj edhe material të djegshëm nga nxehtësia e krijuar prej tharëses ka shpërthyer në flakë duke djegur edhe gruan.

Kliko per me shume info

Duket se burri ka marrë shembull nga ndonjë video e kaluar, por ka gabuar në përmbajtje, pasi kryesisht në këto raste përdoret thjesht miell dhe jo pudër apo ndonjë lëndë tjetër e cila mund të lërë pasoja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.