Zhvishet dhe bën seks me rrugën, videoja përfundon në internet

Punonjës të mirëmbajtjes së rrugëve në Zelandën e Re u bënë dëshmitarë të një rasti të pazakontë në një ditë të zakonshme pune.

Ata vunë re diçka të dyshimtë në një parking makinash.

Panë një person të zhveshur nga mesi e poshtë dhe u vunë në kërkim të partneres së tij dhe kur nuk e gjetën kuptuan se partnerja ishte rruga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.