Rrëfimi shokues i punonjësit të morgut: Bëj seks me kufomat …!

Kliko per me shume info

se_1466062473-5613164Punonjësi i një morgu në Gana ka rrëfyer në një intervistë televizive se ka bërë shumë herë seks me kufomat, pasi asnjë femër nuk pranon të shoqërohet me të.

Sharkur Lucas tha se e shikonte nekrofilinë si pjesë të trajnimit në punë, pasi eprorët e kishin rekomanduar të bënte seks me kufomat, në mënyrë që të mos kishte më frikë prej tyre.Pas intervistës televizive, Sharkur Lucas u shkarkua nga puna dhe kërkohet nga policia për nekrofili.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.