Ristani: Viktima të përgjimit të paligjshëm, politikanë e gazetarë

Kliko per me shume info

ristani16Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike Arben Ristani, ka deklaruar se është “ironike dhe cinike t’i kërkosh të falur italianëve për përgjime të paligjshme që ke kryer në vendin tënd dhe të mos u kërkosh të falur atyre që kanë qenë viktima të përgjimit”.

“Dhe viktima të një përgjimi të paligjshëm janë qytetarët shqiptarë, politikanë ose jo, gazetarë apo diplomatë. Të gjithë të mbrojtur njësoj nga Kushtetuta, të gjithë qënie që mbrohen njësoj nga legjislacioni për të drejtat e njeriut.

Kliko per me shume info

Tregues i qartë ky fakt për të parë se sa lidhje ka ky kryeministër me ligjin dhe reformën në drejtësi. Për më tepër tregues i qartë i ethshmërisë së tij për ta patur drejtësinë nën thundrën e tij”, shtoi Ristani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.