Rikthehet Grida Duma, me një mesazh të fortë për dhunën në kopësht

Kliko per me shume info

gridaaaGrida Duma eshte rikthyer me nje mesazh te forte per rastin e fundit te dhunes ndaj femijeve.
Duma e sheh ngjarjen e ndodhur vec te tjerash edhe si degradim te figures se gruas.

Ajo ne faqen e saj ka shkruar diten e sotme:
Qofshin bekuar!

Kliko per me shume info

…ata që edhe me një loje futbolli i bëjnë shqiptarët kudo që janë të brohorasin, të dëshirojnë të vishen me flamurin dhe simbolet kombëtare; i bëjnë shqiptarët të cilët duan të largohen nga vendi i tyre të vishen kuq e zi dhe të brohorasin për Shqipërinë që kanë në shpirt.

Qofshin mallkuar, të gjithë ata apo ato që degradojnë figurën e gruas shqiptare e cila ndër shekuj është sakrifikuar për fëmijët dhe familjen.

Qofshin mallkuar kur arrijnë deri aty, që pasi rrahin barbarisht një fëmijë, në të njëjtin moment i bëjnë foto viktimës së pambrojtur për të reklamuar biznesin.

Askush nuk do kalojë pa u ndëshkuar! Të prekshëm a të paprekshem do të paguajnë atë që po i shkaktojnë shqiptarëve çdo ditë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.