Ky është restoranti nudo, por ka një kriter për të hyrë

grateeeMuajin e ardhshem në Tokio hapet edhe restoranti i parë nudo, ku jo vetëm kamarierët nuk do të kenë asnjë veshje, por edhe klientët. Por ndryshe nga dy restorantet e ngjashme në Londër dhe Melburn, ai ka një kriter shtesë.

Përveç kushtit themelor të moshës, ku do të lejohen vetëm personat e moshës 18-60 vjeç, ka edhe një kriter po aq strikt që mund të hysh brenda.

Kliko per me shume info

Në këtë restorant nuk do të lejohen të hyjnë njerëzit që janë mbi peshë. Nëse je 15 kg mbi peshë mendoje dy herë para se të rezervosh, pasi nuk do të lejojnë të hysh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.