Rama: Nuk është bregdeti i Francës, por Himara falë rilindjes!

himare-potamKryeministri Edi Rama ka zgjedhur ta krahasojë bregdetin shqiptar me atë francez si për të krijuar një analogji edhe midis kombëtares sonë dhe gjelave të Francës që nuk kishin shumë diferencë në lojë, pavarësisht dy golave në fund.

Në të njëjtën kohë kjo video mund të konsiderohet edhe si përgjigje ndaj ankesave të Grupit të Këshilltarëve të PBDNJ, Bashkia Himarë.

Ata disa ditë më parë kanë publikuar një video të Himarës së shkatërruar nga përmbytjet duke theksuar se se investimet që projektohen nuk synojnë përmirësimin e jetës së qytetarëve dhe tërheqjen e turistëve, por kanë si qëllim të vetëm pasurimin personal nëpërmjet investimeve të dyshimta.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.