Kurrë mos bëni këto pyetje në një intervistë pune!

puneKur uleni në karrigen “e nxehtë”, mund të ndodhë që punëdhënësi t’ju pyesë nëse keni ndonjë pyetje për të.
Në raste të tilla duhet të keni shumë kujdes pasi pyetjet tuaja mund të reflektojnë njohuritë që keni për kompaninë,etikën e punës, nivelin e profesionalizmit dhe interesin që keni për vendin e punës.

Ja 20 pyetje që nuk duhet të bëni kurrë në një intervistë pune:

Kliko per me shume info

1-Çfarë bën kompania juaj?

2-Sa do e kem rrogën?

3-Do më duhet të punoj me orar të zgjatur?

4-Kur mund t’i marr pushimet?

5-Do të kem një llogari shpenzimesh?

6-Sa shpejt mund të merrem në konsideratë për tu ngritur në detyrë?

7-Çfarë ndodh nëse nuk shkoj mirë me shefin apo me kolegët?

8-Çfarë përfitimesh kam?

9-Kur mund të ma rrisni rrogën?

10- Mund të vij më herët apo të largohem më vonë derisa të mbaroj punën?

11-Jeni të martuar? / Keni fëmijë?

12-I kontrrolloni rrjetet sociale?

13-Keni pyetur për karrierën time?

14-Monitoroni përdorimin e internetit apo emailit?

15-A do të kem zyrën time?

16- Dëgjova këtë thashethem…a është i vërtetë?

17-Cilat janë arsyet për ndërprerjen?

18- Mund të bëj telefonata personale gjatë ditës?

19- Si dola?

20- U pranova në punë?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.