Në hetim 32 policë amerikanë, bënë seks në rajon me prostitutën 18-vjeçare

prostituta-amerikanetNë shtatë rajone të policisë në Kaliforni (përfshi Oakland, San Francisco, Richmond dhe Alameda County), kanë ndodhur disa skandale të rënda. Arsyeja? Prostituta e re Celeste Guap (18 vjeçe) ka rrëfyer se ka bërë seks me 32 agjentë policie.

Prostitucioni është i jashtëligjshëm në SHBA, por veprat penale të disa policëve janë edhe më të rënda, pasi disa prej tyre kanë bërë seks me të kur ajo ishte minorene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.