Ja momenti kur deputetët e PD i vërsulen Ramës në Kuvend!

luuuuuuKy ëshët momenti kur opozita irritohet me Ramën në sallën e parlamentit, duke çuar dy herë në bllokimin e foltores.

Ja çfarë u tha Edi Rama: Pajisja e famshme nuk është asgjë tjetër vetëm një pajisje për trajnimin e forcave policore dhe që ka qenë nga sekonda e parë deri në sekondën e fundit në dorën e partnerëve. Nëse ju mendoni se Italia mike është përshfirë në një platformë të përbashkët përgjimi për t’i thotë çfarë i thotë Saliu Lulit, çfarë i thotë Luli Saliut dhe si ankohet Jozefina Saliut dhe si qahen se pse ka ngelur partia në dorë të Lulit atëherë i jepni shumë rëndësi vetes. Italia nuk ka nevojë tju përgjojë. Është kaq evidente sa e do Jozefina Lulin dhe sa të gatshëm do ishit për tja marrë shpirtin njëri-tjetrit por kështu që keni ngelë një tufë e vogël skeni ça të bëni. Tufë e vogël e gatshmë për të ngrënë njëri tjetrin.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.