NASA tregon pamjet: Ja si ka ndryshuar Toka në 100 vitet e fundit

nasa-tokaPlaneti i Tokes ka pësuar dhe do të pësojë ndryshime ndër vite, por pa dorën e njeriut sigurisht që do të ishin shumë të ngadalta.

Së fundmi, NASA ka publikuar disa foto ku bëhet krahasimi ndërmjet së njëjtës hapësirë në një kohë që varjon nga 5 deri në 100 vjet.

Kliko per me shume info

Ju mund të shihni se si njeriu e ka ndryshuar planetin në një periudhë realitivisht të shkurtër kohore. Me të vërtetë ndryshime të pabesueshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.