“Larg duart nga Valbona!”, protestë në Tiranë

VALBONAShoqëria civile proteston të shtunën kundër ndërtimit të 11 hidrocentraleve në lumin e Valbonës.

Me moton “Larg Duart nga Valbona”, tubimi do të mbahet në orën 09.00 -11.00 në Tiranë.
Protestuesit do të mblidhen fillimisht para Ministrisë së Energjisë dhe Industrise për të përfunduar para Kryeministrisë.

Kliko per me shume info

Protestuesit do ‘ti kërkojnë për të disatën herë me radhë qeverisë të mos shkatërrojë parkun kombëtar dhe lumin e Valbonës.

Pasi ndërtimi i qoftë edhe një HEC-i të vetëm, do të dëmtonte në mënyrë të pariparueshme Luginën e Valbonës dhe turizmin në këtë zonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.