Kujdes! Nëse ju vijnë këto dy email-e mos i hapni!

Kliko per me shume info

appleMashtruesit kibernetik janë duke lëshuar një mori mesazhesh elektronike të projektuara për t’i mashtruar njerëzit në mënyrë që t’ua vjedhin detajet e bankës së tyre.
Ekspertët e sigurisë digjitale paralajmërojnë se mesazhet e tilla pretendojnë se janë nga gjigantët e teknologjisë si Apple, Microsoft ose Facebook – por që nuk duhet të mashtroheni dhe t’i hapni ato.

Përderisa mund të mendoni se mesazhet janë nga kompanitë e njohura, ato në fakt janë mashtrime të projektuara për t’ju mashtruar në mënyrë që ju t’u jepni të dhëna private, transmeton Express.
Këto mesazhe zakonisht kanë adresa të falsifikuara, të cilat i mashtrojnë njerëzit dhe i bëjnë të mendojnë se janë legjitime, ose kopje të e-maileve zyrtare të një kompanie.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.