Ja pse duhet ta mbyllni kamerën e kompiuterit tuaj

Kliko per me shume info

zuckNëse CEO i Facebook, Mark Zuckerberg e mbulon kameran e kompjuterit të tij në punë, mos vallë kjo do të thotë se duhet të bëjmë të gjithë të njëjtën gjë? Po!

Nëse fakti që themeluesi i Facebook dikur është marrë edhe me pak hacking, përpara se të niste aventurën me rrjetin social dhe ai e mban kameran të mbuluar, nuk ju bind, atëherë konsideroni faktin se vetë Drejtori i FBI, James Comey, këshillon që të bëni të njëjtën gjë.

Kliko per me shume info

Përse?

Sepse kamerat mund dhe janë hackuar. Në fakt vetë Zyra Federale e Hetimit, FBI, e ka përdorur këtë praktikë për t’u futur në kompjuterat e njerëzve, për të patur akses në kamerat e tyre në mënyrë që t’i përgjojë. Ndaj, nuk ka asgjë që mund t’i ndalojë të tjerët që të bëjnë të njëjtën gjë.klan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.