“I cmenduri” teston urën prej xhami duke e rrahur me cekic…!

Kliko per me shume info

ura-xhamiQytetarët u ftuan në Kinë që të ecnin të sigurt mbi urën më të re prej xhami, të ndërtuar midis maleve, në lartësi shumë të frikshme për këdo. Mirë, por çfarë ndodh po ta godasësh xhamin me një çekiç të madh?

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, ndërtuesit, të sigurt për rezistencën e teknologjisë së tyre, ftuan një gazetar dhe i dhanë një çekiç të stërmadh që të godiste me sa fuqi kishte një pllakë xhami si ato të urës.

Kliko per me shume info

Gazetari nuk ngurroi dhe xhami u kris që me goditjen e parë, por pasi vazhdoi ta godasë dhe disa herë të tjera, xhami i krisur nuk u thye por mbeti i sigurt për të ecur lirshëm.
uraa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.