“Rruga e Arbrit”, Haxhinasto më në fund para deputetëve, interpelancë në Kuvend

Kliko per me shume info

haxhinastoKuvendi do të mblidhet sot në seancë plenare për të miratuar disa projektligje si:

“Për ndërmarrjet sociale në Republikën e Shqipërisë”

Kliko per me shume info

“Për shërbimet në Republikën e Shqipërisë”

Dekretin “Kthimi për rishqyrtim në Kuvend të ligjit nr. 43/2016 “Për marrëveshjet ndërkombëtare të Republikës së Shqipërisë”

Njoftimi/miratimi i kalendarit 3 javor të punimeve të Kuvendit për periudhën 13 qershor – 1 korrik 2016;

PO ashtu, ka dhe një interpelancë me Ministrin e Transportit, kërkuar nga Grupi Parlamentar i PDIU-së lidhur me ecurinë e punës në rrugën e Arbrit dhe në fund, diskutime për çështje jashtë rendit të ditës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.