Drejtoresha bën seks me mësuesin te shkolla ‘’Emin Duraku’’

Kliko per me shume info

drejtoreshaDrejtoresha bën seks me mësuesin te shkolla ‘’Emin Duraku’’.
Të dy kapen në flagrancë dhe pas kësaj, pushohet menjëherë të dy.Komuna e Shtimes ka pushuar nga puna drejtoreshën e shkollës së mesme të ulët në Kosovë “Emin

Duraku” me inicialet A.S. dhe një mësimdhënës në këtë shkollë B.D, për të cilët dyshohet se pak ditë më parë kanë kryer vepër seksuale brenda objektit të shkollës, raporton ”Koh Ditore”.

Kliko per me shume info

Drejtoria e Arsimit e Shtimes ka shkarkuar dy të dyshuarit për një masë të përkohshme tremujore, përderisa gjykata të marrë një vendim të drejtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.