Dom Gjergji: 1 milion euro Kombëtares, si 1 milion shpulla për të varfërit

dom-gjergjiPrifti katolik Gjergj Meta eshte shprehur në rrjetete sociale lidhur me festimet dhe vendimin e qevërisë për ta shpërblyer me 1 mln euro kombëtaren e futbollit, për eliminimin e saj nga Euro 2016!

“Po mirë, Çelësin kush e mban? Apo do t’i bëjnë nga një çelës kopil gjithë Kombëtares?!

Kliko per me shume info

Pastaj ai aplikimi për pasaportë diplomatike, një perlë diplomatike.

Delir dhe Tepri!

Sidomos tepri është shpërblimi 1 milion eurosh. Si t’i japësh 1 milion shpulla varfërisë së shqiptarëve…

Kemi bërë të gjithë humor e tifozllik këto ditë, por kur është tepër është tepër…”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.