Ja cilët janë celularët më të kërkuar në SHBA

Kliko per me shume info

iphone77Gjatë muajit mars të këtij viti,  Indeksi i Pëlqimit të Konsumatorëve Amerikanë (ASCI), ka pyetur 70 mijë konsumatorë për celularët që u pëlqejnë më shumë, që nga “Apple”, “Samsung”, “Motorola”, LG, HTC e shumë të tjera.

Sipas këtij sondazhi, modele të ndryshme të “Samsung” dhe “Apple” kanë zënë 16 vendet e para, duke mbizotëruar mbi të tjerët.

Kliko per me shume info

Nga sondazhi  i ASCI-së, rezulton  se në vend të parë doli “Samsung Galaxy Note 5”, i ndjekur nga “iPhone 6s Plus” në vend të dytë. Në vend të tretë dhe të katërt ishte sërish “Samsung” me “Galaxy S6 Edge+” dhe “Galaxy Note 4”, të ndjekur nga “iPhone 6s” në vend të pestë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.