Foto +16/ Zbulohet bordello 200-vjeçare e Bangladeshit

booo200 vjet bordell. Kandapara është i dyti për nga madhësia në Bangladesh, një vend mysliman që e lejon prostitucionin. Kandapara ndodhet në distriktin e Tangail dhe është rindërtuar me ndihmën e një OJQ-je, pasi u shkatërrua në vitin 2014. Shumë femra që punojnë aty, kanë lindur dhe jetojnë në bordell.

Sandra Hoyn sjell disa foto që janë dëshmi e asaj që ndodh në një shtëpi publike ku punojnë edhe vajza 12-14 vjeç, që i përkasin një “madame”. Ka që vijnë aty me dëshirë për të punuar, pasi në Bangladesh një mashkull nuk mund të kryejë marrëdhënie seksuale para martesës. Kështu që seksi dhe dashuria konsumohen paraprakisht në bordell. Më poshtë disa prej fotove:

LEXO EDHE:  Kurrë mos i neglizhoni këto shenja! Janë shumë domethënëse për të ardhmen
Kliko per me shume info

dy_2016_06_15_0000_14659431201014559_brothel14_2016_06_15_0000_14659431201014558_brothel13_2016_06_15_0000_14659431201014556_brothel11_2016_06_15_0000_14659431201014553_brothel08_2016_06_15_0000_14659431201014549_brothel04_2016_06_15_0000_14659431201014560_brothel15_2016_06_15_0000_1465943120729650e8-fe77-499c-9eff-0245039cb845_2016_06_15_0000_1465942063995b2bf3-1436-4d5c-aa96-359903877176_2016_06_15_0000_14659420639e0a8fc0-172e-4a49-b892-a01d8ca26bb1_2016_06_15_0000_1465942063

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here