Garë e pazakontë, një BMW sportive kundër një….traktori

Video e mëposhtme shfaq garën më të çmendur që mund të keni parë ndonjëherë. Kjo garë zhvillohet ndërmjet një veture sportive BMW dhe një traktori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here