Babai i 35 fëmijëve në kërkon gruan e 4-t: Dua të bëj 100 fëmijë

babai-femijeveNjë 46-vjeçar ka nisur kërkimet për të gjetur gruan e tij të katërt.

Ai kaqellim për të arritur edhe objektivin e tij të jetës, të ketë 100 fëmijë.

Kliko per me shume info

Sipas mediave, 46-vjeçari Sardar Jan Mohammad Khilji, shprehet se beson se është si detyrim i fesë së tij që të bëj sa më shumë fëmijë të jetë e mundur.

Ai pretendon se ka marrë bekimin e tre grave të tij për t’u martuar sërish.

Khilji shprehet se ka afeksion për të 35 fëmijët e tij, të cilët janë të gjithë nën 15 vjeç”, duke u vendosur edhe një radhë të caktuar për t’i marrë në evente familjare si dasma.
babaii
Sipas tij, tre gratë e tij e mbështesin këtë lloj jete dhe ata jetojnë në harmoni së bashku. Asnjë prej grave të tij nuk e konfirmoi këtë, pasi ai nuk e lejoi gazetarin që t’i pyeste ato.

Djali më i madh i tij, Mohammed Esa, i cili është vetëm 13 vjeç shprehet se ka një objektiv më të madh, për të bërë më tepër se 100 fëmijë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.